Weekly News

Sjovt og sejt gear til de mindste

Der er masser af muligheder for at gøre børnenes første år praktiske, sjove og behagelige.

Håndhæklet musik-abe

Det økologiske musikdyr Buster spiller for det lille barn, når man trækker i blomsten. Musikdyret er udført af de dygtigste hækle-damer. Buster musik-abe bliver en favorit hos både baby og forældre.

Vejl. pris: 299 kr.
www.franck-fischer.com

Blødt og smukt Liberty-sengetøj

Babydyne og – pudebetræk i de smukke og bløde stoffer fra Liberty of London må stå på alle nybagte forældres ønskeseddel. Sengetøjet holder vask efter vask og fås til både drenge og piger, børn og voksne.

Vejl. pris: 599 kr.
www.super-carla.dk

Effektive ammeindlæg

De testvindende engangs-ammeindlæg fra Lansinoh er på samme tid tynde, diskrete, effektive og hygiejniske. De er åndbare, bevarer faconen, når de er våde, og foret, så de trækker mælk væk fra huden.

Vejl. pris: 44,95 kr. (24 stk.)
www.helsebixen.dk

Ro på amningen

Ammepuden er en simpel opfindelse med en kæmpe positiv effekt på en ofte anspændt situation. Her en standard ammepude ”Victor Mobil” med vaskbar og kraftig 100 procent ØkoTex bomuld. Fyld af FossFlakes.

Vejl. pris: 418,95 kr.
www.babysam.dk

Til højbords

Stabil og robust svanemærket Ergoret Højstol i formspændt bøg. Kan nemt indstilles og tilpasses barnets alder og behov. Ergonomisk udformet sæde, der sikrer blodgennemstrømning til barnets ben.

Vejl. pris: 3.408 kr.
www.klarskov.dk

Varm og praktisk

Flyverdragten fra Freds World er fri for skadelige flourstoffer og vandtæt ned til et vandtryk på 8.000 mm. Samtidig er åndbarheden målt til 4.500 g/m2/24. Tapede sømme, aftagelig hætte, lynlås ved anklerne.

Vejl. pris: 799 kr.
www.naturebaby.dk

Let og sikker og trioBike

Med sine kun 31,5 kg er trioBike mono den letteste, sikreste og mest gennemtestede ladcykel på markedet. Du kan bruge cyklen, fra dine børn er nyfødte. Alle lejer er lukkede, hvilket gør cyklen nærmest vedligeholdelsesfri.

Vejl. pris: 19.999/14.999 kr. med/uden sæder og kaleche.
www.triobike.dk

Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler