Weekly News

Flere ladcykler med strøm på

De trehjulede ladcykler, der har indtaget byrummet, ikke mindst til transport af mindre børn, er i stigende grad udstyret med batteri, der letter trådet og gør de trehjulede cykler endnu mere attraktive, end de var i forvejen, mener Sammy Eisinger, direktør i trioBike:

– El kom først på det tohjulede marked, men har faktisk en større relevans på det trehjulede marked, for når cyklens vægt øges, skal der bruges flere kræfter på at drive cyklen fremad. Med el kan du transportere børn og oppakning over længere afstande uden at få sved på overlæben – men alligevel få masser af frisk luft. Vi satte første gang el på en af vores cykler i 2010. Dengang var to procent af de cykler, vi solgte, el-cykler. I dag er der el på lige under 40 procent af de cykler, vi sælger.

Hvorfor er trehjulede cykler blevet så populære til transport af børn?

– De gør det nemt og billigt at komme gennem byer, hvor der kan være tæt trafik, og hvor det kan være svært at finde p-pladser. Det giver et utroligt nærvær at være sammen med sine børn, når de sidder foran én. Du har børnene inden for dit synsfelt, samtidig med at du kan se frem for dig og holde øje med trafikken, siger Sammy Eisinger.


Del

Journalist

Peter Klar

Andre artikler