Weekly News

Lene Kvist, Behandlerkollektivet. MOTION

Det naturlige ansigtsløft

Rigtig mange drømmer om en hud, der ser ung, stram og frisk ud, og mulighederne for at få bugt med de spor, livet sætter på din hud, er mange.

Men er man mere til et ansigtsløft af den naturlige slags, er her et alternativ til indsprøjtninger og kirurgi. Metoden kaldes Japansk Lifting og benytter det nyeste inden for hud- og vævsopstrammende teknikker, som dræner væskeophobninger og løsner spændinger i ansigtsmusklerne.

– Japansk Lifting har sine rødder i gamle japanske traditioner og giver dig et 100 procent naturligt ansigtsløft. Den glatter og afspænder ansigtet, så der opnås en større spændstighed, forklarer Lene Kvist fra klinikken Behandlerkollektivet, som udover Japansk Lifting også tilbyder Kranio-Sakral Terapi og Mindfulness.

Det unikke ved Japansk Lifting er, at det er en kombination af forskellige teknikker af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupunktur og lymfedrænage, og behandlingen er meget populær:

– I starten kommer mine kunder, fordi behandlingerne udglatter ansigtet og reducerer rynker, men efterhånden kommer de også, fordi behandlingen giver en utrolig behagelig afslappende fornemmelse i hele kroppen, siger Lene Kvist og fortsætter:

– Det er et godt alternativ til f.eks. botox, som hæmmer mimikken i ansigtet. Japansk Lifting gør det modsatte, nemlig øger bevægeligheden i ansigtets muskler, som løsnes op ved massagen. Allerede efter første behandling kan man se tydeligt resultat.

Lene Kvist afholder selv kurser i Japansk Lifting, både til behandlere og private, der gerne vil lære teknikken. Læs mere på www.kvist-strand-kurser.dk.

Del

Journalist

Kirsten Brandenborg

Andre artikler