Weekly News

3 hurtige til Michell Jetsmar

Hvad består en kombivogn af?

– Normalt kan en barnevogn koste 9.000 kr. for barnevognen og stellet alene. Vi tilbyder en barnevogn, madrasser, regnslag, myggenet, skiftemåtte, taske, stel med lys på, klapvogn, autostol, isofix basis, hvor du sætter autostolen i, for kun 6.650 kr.

Hvordan kom du på ideen?

– Det begyndte med, at min søn og svigerdatter skulle have en barnevogn. Normalt arbejder jeg med noget helt andet, men så fortalte min kone Maja, hvad barnevognen kostede. ”Hold da op,” tænkte jeg. Så begyndte vi at interessere os for, hvordan barnevogne produceres og fandt ud af, at i det sydlige Polen ligger nogle af Europas største barnevogneproducenter. Vi endte med at samarbejde med en af producenterne, som vi har udviklet en kombivogn sammen med. Vognen og klapvognen har et stort liggemål på 95cm.

Hvad er jeres mest populære produkter?

– De samlede pakker. Det er en jungle at købe barnevogn i dag, så derfor samler vi det hele i en pakke til en god pris. Vi oplever en stor efterspørgsel, men mit mål er ikke at blive rig. Jeg ønsker at tilvejebringe et produkt til unge, som skal starte første gang, til den rigtige pris.

Del

Journalist

Daniel Hedelund

Andre artikler